bodcom


BODCOM Kft.

cím:
1156 Budapest
Nyírpalota u. 76.

tel:
+36 30 343-0033


email: bodcom[kukac]bodcom[pont]hu

Informatikai, számítógépes, telefonalközponti, hálózati hibajavítások, és kisebb telefonszerelési, telefon javítási, kivitelezési, szoftver, hardver telepítési munkálatok megkezdése akár 24 órán belül!


Budapesten és vonzáskörzetében állunk ügyfeleink rendelkezésére!


Amennyiben friss híreket, információkat szeretne olvasni a telekommunikáció, informatika, híradástechnika világából, vagy érdekességekre, aktualitásokra, akciókra kíváncsi a Bodcom Kft. háza tájáról, keressen bennünket a Bloggeren



vagy a Google+ oldalunkon





    

A képekre kattintva egyéb, telefonszereléssel kapcsolatos információkhoz juthatnak a blogunkon!

Telefonszerelés

Telefonközpontok, alközpontok szerelése, javítása, karbantartása, telepítése, programozása:

Cégünk többek között Panasonic, Matrix, WS alközpontokkal foglalkozik, de más típusú alközpont javítását is elvállaljuk. Partnercégeink segítségével a kevéssé ismert, de szintén professzionális Platan telefonközpontok beüzemelését is magas színvonalon végezzük.

Telefonközponthoz kapcsolódó hívásadat rögzítő rendszerek telepítése:

Vállaljuk tarifaszámláló szoftver (Taxawin) telepítését, hogy költséghatékonyabban tudja kezelni és elemezni telefonhívásait.

Alközponthoz kapcsolódó de önállóan is használható GSM adapterek beszerzése, telepítése:

További költségmegtakarítást érhet el, amennyiben egy GSM adapteren keresztül bonyolítja mobilhálózatos hívásait. Javasoljuk, hogy flottás csomagba rendezett SIM kártyával használja, így akár 0 forintos percdíjért is telefonálhat esetenként mobil irányba.

Telefonkészülékek szerelése, javítása, karbantartása, telepítése:

Hagyományos vezetékes telefonkészülékek, asztali analóg és digitális változatának a javítását, beszerzését, és beüzemelését is vállaljuk, de nem hiányoznak a termékpalettánkról a hordozható dect készülékek sem.

Hagyományos, és struktúrált hálózatok szerelése, javítása, karbantartása, tervezése, kivitelezése:

Legyen szó régi, elavult, átláthatatlan hálózatról, vagy professzionális struktúrált hálózatról, biztos lehet benne, hogy a Bodcom Kft. megtalálja, és megszünteti a hibát. Kérésre javaslatot teszünk, tervet készítünk hálózatának felújítására, hogy ne vesszen el többé a vezetékek rengetegében.

IP telefonközpontok, IP adapterek, IP telefonok telepítése, programozása:

Szerencsére egyre több ügyfelünk választja a modernebbnek, és költséghatékonyabbnak számító IP telefóniát. Hálózaton belül általában 0 forintos pecdíj, de külföldre is sokkal kedvezőbben telefonálhat egy IP adapter vagy már egy IP telefon segítségével is. Ezeknek a redszereknek a beszerzését, és beüzemelését is magas szinten végezzük.

Meglévő alközponti rendszerekben működő mellék és fővonalak javítása, bővítése, áthelyezése:

Amennyiben már minden eszköze megfelelően működik, de változtatásokra kényszerül, pl. irodák költözése miatt, munkatársaink gyorsan, pontosan elvégzik a kért módosításokat, hogy Önök minél kevésbé érezzék meg az esetleges kieséssel járó kellemetlenségeket.

Elavult alközponti rendszerek és telefonkészülékek, felmérés és tervezés utáni lecserélése:

Ha úgy érzi, hogy eljárt telekommunikációs eszközei felett az idő, ne keseredjen el. Mi vagyunk az Ön pénztárcabarát megoldása!





©bodcom kft. 2016