bodcom


BODCOM Kft.

cím:
1156 Budapest
Nyírpalota u. 76.

tel:
+36 30 343-0033


email: bodcom[kukac]bodcom[pont]hu

Informatikai, számítógépes, telefonalközponti, hálózati hibajavítások, és kisebb telefonszerelési, telefon javítási, kivitelezési, szoftver, hardver telepítési munkálatok megkezdése akár 24 órán belül!


Budapesten és vonzáskörzetében állunk ügyfeleink rendelkezésére!


Amennyiben friss híreket, információkat szeretne olvasni a telekommunikáció, informatika, híradástechnika világából, vagy érdekességekre, aktualitásokra, akciókra kíváncsi a Bodcom Kft. háza tájáról, keressen bennünket a Bloggerenvagy a Google+ oldalunkon

    

A képekre kattintva egyéb, informatikával kapcsolatos információkhoz juthatnak a blogunkon!

Informatika

Számítógépek installálása, operációs rendszerek (windows, linux), szoftverek, hardverek telepítése:

Az alapoktól kezdve kialakítjuk otthoni, irodai informatikai rendszerét. Azért, hogy önnek ne legyen gondja sem a beszerzéssel, sem a beüzemeléssel. Ha úgy tetszik kulcsrakész megoldást kínálunk, hogy csak a munkájára kelljen koncentrálnia.

Adatmentés (összeomlott rendszerek esetén is):

Adatmentés, adatmentés, és adatmentés. Ezt nem lehet elégszer ismételni. Javasoljuk is mindenkinek, de ha megtörtént a baj, akkor is számíthat segítségünkre. Jó eséllyel visszaszerezzük elveszettnek hitt adatait a rendszer összeomlása estén is.

Vírusirtás:

A következő bosszantó probléma. Ha a Bodcom Kft. által javasolt vírusirtókat használja, nem érheti meglepetés. De ha mégis, akkor is számíthat ránk. Kiűzzük gépéről, gépeiről a betolakodókat.

Informatikai hálózatok, eszközök szerelése, javítása, karbantartása,beállítása:

A hálózat pontos és biztonságos beállítása legalább annyira fontos, ha nem fontosabb mint a számítógépek megbízható működése. Vállaljuk informatikai strukturált hálózatok kiépítését, meglévő hálózatok javítását, bővítését, routerek, switchek konfigurálását és a rosszul beállított eszközök biztonságossá tételét.

Rendszergazdai feladatok:

A rendszere felépült, de nincs kire bíznia, nincs kiben megbíznia a rendszer üzemeltetését illetően? A Bodcom Kft. korrekt, megbízható partnere lesz, azért, hogy Önnek valóban csak a munkájával kelljen foglalkoznia. Tegyen próbára bennünket, és levesszük a válláról az üzemeltetéssel járó terheket.

Webdesign, weblapok tervezése és kivitelezése, céglogók, névjegykártyák tervezése

Szeretne megjelenni az interneten, de nem tudja, hogy kezdjen hozzá? Vegye a kezébe a telefont, és tárcsázza a Bodcom Kft.-t, vagy kérjen árajánlatot emailben, és ezzel el is indulhat a weben való megjelenéséhez szükséges tervezői folyamat.

Távjavítás és -felügyelet:

A távjavítás előfeltétele, hogy telepítve legyen a számítógépére a távfelügyeleti szoftver. Amennyiben Ön ezt nem tudja megoldani, első alkalommal a helyszínen kell feltelepítenünk az Ön számítógépére a megfelelő programot. További feltétel a feltelepített távfelügyeleti szoftver aktív működése és a megfelelő internet kapcsolat. Fontos tudni, hogy amennyiben a problémát a számítógép hardverének hibája okozza, azt kizárólag csak a helyszínen tudjuk orvosolni! Továbbá elképzelhető olyan szoftverhiba is, amely szintén helyszíni kiszállást igényel. Távjavítással kisebb hibákat, program telepítéseket, vírusírtást, rendszertisztítást tudunk megoldani.
©bodcom kft. 2016